Vivian Doodeman
Officemanager

Even voorstellen….

Ik ben Vivian Doodeman en ik werk sinds 2018 als officemanager bij Faas Psychologie in Voorschoten.

Kun je iets vertellen over je werkervaring?

Ik heb altijd functies gehad waarin ik veel in contact stond met verschillende mensen. Ik heb in de horeca, sales en hospitality gewerkt.

Hoe ziet jouw werkdag bij Faas Psychologie eruit?

Je bent de spil van de organisatie en het eerste aanspreekpunt van de praktijk. Je schakelt de hele dag tussen verschillende werkzaamheden; Inplannen of verzetten van afspraken, beantwoorden van mail en telefoon, informeren van nieuwe patiënten over de procedure van aanmelden tot start behandeling, beantwoorden van vragen van patiënten, contact met zorgverzekeraars en huisartsen. Maar, ook werkzaamheden met betrekking tot collega’s zoals het verwerken van verlofaanvragen en wijzigingen in de agenda. ‘Never a dull moment’ op het secretariaat bij Faas Psychologie.

Hoe zou je aan een goede vriend uitleggen waar Faas Psychologie voor staat?

Bij Faas Psychologie staat de zorgbeleving op nummer 1. Niet alleen voor de patiënten, maar zeker ook voor de werknemers. Zorgen voor een fijne, rustige, relaxte omgeving waarin je je thuis voelt en optimaal kunt presteren.

Hoe zou je de sfeer bij Faas Psychologie omschrijven?

De sfeer bij Faas Psychologie is erg fijn. Je voelt echt de ruimte om jezelf te kunnen zijn. Je wordt gestimuleerd om het beste in jezelf naar boven te halen en jezelf te ontwikkelen. Er is altijd ruimte voor een gezellig praatje met collega’s en ook buiten het werk om is er leuk contact. We zijn een hechte groep collega’s de het beste met elkaar voor heeft.

Hoe heb je je de afgelopen periode bij Faas Psychologie kunnen ontwikkelen?

Ik heb de mogelijkheid gekregen om diverse cursussen te volgen om mij verder te kunnen bekwamen in de functie van officemanager. Daarnaast heb ik me ook kunnen ontwikkelen doordat ik altijd de ruimte heb gekregen om te leren door gewoon te proberen en fouten te mogen maken.

Iedereen verdient het om te genieten van het leven.