Voorburg

Psychologie praktijk

9

Herenstraat 2

2271 CG Voorburg

Email

voorburg@faaspsychologie.nl

Telefoon

+31 (0)70 219 50 81

Sophia bewaarschool

Onze praktijk in Voorburg is sinds 2022 (opening 4 april) gevestigd in de voormalige Sophia bewaarschool. De praktijk ligt in het centrum van Voorburg en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. In de omgeving is voldoende parkeergelegenheid (blauwe zone). Uw fiets kunt u kwijt in de fietsenstalling aan de voorzijde van het pand.

Openingstijden

Werkdagen van 0830 uur tot 1700 uur.

Telefonisch contact

Werkdagen van 0815 tot 1230 en van 1300 uur tot 1615 uur.

Wat wij bieden

Volwassenen vanaf 18 jaar kunnen bij ons terecht voor hun psychische klachten. De psychische klachten waar wij ons op richten zijn:

  • Depressieve klachten
  • Angstklachten
  • Traumagerelateerde klachten
  • Persoonlijkheidsproblematiek
  • Eetproblematiek
  • Verslavingsproblematiek
  • Aanhoudende lichamelijke klachten
  • Seksuele problematiek

Wachttijden

(Laatst Gewijzigd 15-05-2023)
  • Intake 4 maanden
  • Behandeling 2 – 4 maanden

Indien u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met ons, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen vier weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat binnen tien weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Een warm bad waar je in terecht komt. Al het personeel komt erg warm over en je wordt gezien en altijd met respect behandeld.

Maart 2022

Ik ben Faas psychologie en met name mijn behandelaar bijzonder dankbaar voor de hulp die ze me geboden hebben. Vanuit mijn jeugd/opvoeding/cultuur nooit iemand gehad om open mee te praten over hoe ik over het leven denk en waar ik tegenaan loop. Heb meer inzichten kunnen krijgen en denk dagelijks aan de gesprekken en wat ik ervan geleerd heb.

December 2022

Ik ervaar Faas psychologie als een hele fijne plek. Je wordt altijd prettig ontvangen en het is een rustige plek waar je niet bang hoeft te zijn voor overprikkeling. De therapie wordt echt op jou persoonlijk afgestemd en je wordt echt gehoord is mijn ervaring.

Januari 2023

Lang gewacht om mijn probleem bespreekbaar te maken. Hier wordt echt naar je geluisterd en word je serieus genomen.

Januari 2021

Ik ben een aantal maanden in behandeling geweest bij Faas psychologie, voor depressie en een angststoornis. Ik kreeg tijdens mijn wekelijkse sessies goede handvatten mee om met mijn problemen om te gaan. De gesprekken waren erg prettig en ik had altijd het idee dat er goed naar me geluisterd werd.

Juli 2021

Ik ben zeer tevreden over de geboden behandeling en therapeut. Een hele prettige locatie, warm ingericht. Je voelt je direct serieus genomen. Alle medewerkers zijn zeer deskundig en prettig in de omgang.

December 2021

Ik heb alle vertrouwen in mijn psycholoog.

Charlotte, 30 jaar, Leerkracht speciaal onderwijs

Ik had nooit eerder het achterste van mijn tong laten zien.

Sascha, 31 jaar, Mantelzorger

Er werd goed naar mij en mijn wensen geluisterd.

Annelore, 24 jaar, Verpleegkundige

De warmte en acceptatie zorgden ervoor dat ik mij vrij voelde om te kunnen praten.

Fien, 22 jaar, Studente

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op

CTA simpel formulier