Locaties

Een praktijk in Voorschoten en Voorburg

Faas Psychologie is gevestigd in Voorschoten en Voorburg. Beide praktijken bevinden zich in een rustgevende omgeving en hebben door hun centrale ligging een goede bereikbaarheid. Zowel in Voorschoten als Voorburg staat een team van ervaren professionals voor u klaar. 

Voorschoten

Onze praktijk in Voorschoten is gevestigd in het landhuis Huis Ter Wadding. Het huis werd omstreeks 1768 gebouwd. De opdracht werd gegeven door Willem van Noort, telg uit een Leids geslacht van lakenververs. Rond het huis ligt een landschappelijk park, dat vermoedelijk in het begin van de 19de eeuw tot stand kwam. Deze aanleg wordt gekenmerkt door een lange wateras met slingerende oeverlijnen en een parkbos met slingerpaden.

9

Leidseweg 557

2253 JJ Voorschoten

Voorburg

Onze praktijk in Voorburg is gevestigd in het rijksmonument de Sophia Bewaarschool. In 1853 legde koningin Sophie, de eerste echtgenote van koning Willem III, de eerste steen van deze eerste kleuterschool in Nederland en was in 1854 aanwezig bij de inwijding van deze school die haar naam draagt. De bouw van de school werd mogelijk gemaakt door het echtpaar Hoffmann-Groen van Prinsterer, wiens dochter Jacqueline van Wassenaar-Hoffmann de eerste directrice werd.

9

Herenstraat 2

2271 CG Voorburg

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op

CTA simpel formulier