Opleidingen

Schrijf je in voor een opleiding bij Faas Psychologie

Gedurende het jaar verzorgen we verschillende opleidingen/trainingen voor individuele zorgprofessionals en exclusief (incompany) voor behandelaren binnen een zorgorganisatie. De opleidingen die wij in 2023 verzorgen verschijnen zeer binnenkort op deze pagina.

De opleidingen die wij op dit moment bieden zijn:

Vervolgtraining EMDR

In samenwerking met Psy-zo! Onderwijs organiseren we een 4-daagse vervolgtraining EMDR. Het tweede gedeelte van de EMDR opleiding is bedoeld om de cursist te leren complexe traumabehandelingen uit te voeren met behulp van EMDR.

 

Data: 25 & 26 mei, 29 juni en 27 sept. Locatie: Voorburg. Geaccrediteerd: 28 punten.

Programma voor POH’s-GGZ

Een inspirerend programma dat bestaat uit vijf lunchsessies. Onze specialisten Ariane Faas, Hella Bouma, Marion Romijn, Chantal Kamminga en Annemieke Driessen nemen u mee in de wereld van seksuologie, angst & depressie, trauma, eet-stoornissen en persoonlijkheidsproblematiek.

Uitverkocht! Data: 28-11 / 19-12 / 16-01 / 13-02 / 21-03. Tijdstip: van 12.00 tot 13.30 (incl. lunch). Locatie: Voorburg. Accreditatie: in aanvraag

Psychodiagnostiek

Een 3-daagse geaccrediteerde cursus psychodiagnostiek van de persoonlijkheid voor basispsychologen werkzaam binnen de psychodiagnostiek, GZ-psychologen en klinisch psychologen.

 

Eerstvolgende cursus op 14 oktober, 11 november en 9 december 2022. Locatie: Voorburg. Geaccrediteerd: 21 punten.

SCID-5-P

Een eendaagse SCID-5-P training voor basispsychologen, verpleegkundig specialisten, diagnostisch werkenden en voor GZ- psychologen, psychotherapeuten en klinischpsychologen die hun kennis willen opfrissen of aanvullen.

Eerstvolgende sessie is op 4 maart 2022

Supervisie

We bieden verschillende mogelijkheden voor supervisie op het gebied van management, psychodiagnostiek en behandeling. Neem voor meer informatie of het bespreken van de mogelijkheden contact op via voorschoten@faaspsychologie of bel 071-5426143. 

 

Informatie folder Supervisie (niet beschikbaar)

Geïnteresseerd?  Laat hier uw gegevens achter.

Iedereen verdient het om te genieten van het leven.