Opleidingen

Schrijf je in voor een opleiding bij Faas Psychologie

Gedurende het jaar verzorgen we verschillende opleidingen/trainingen voor individuele zorgprofessionals en exclusief (incompany) voor behandelaren binnen een zorgorganisatie. 

De opleidingen die wij op dit moment bieden zijn:

 

Programma voor POH-GGZ en POB

Een inspirerend programma dat bestaat uit 6 lunchsessies. Onze specialisten nemen u mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van seksuologie, depressie, trauma, persoonlijkheids-problematiek, eetstoornissen en dwang & angst.

Data: 25-09 / 30-10 / 27-11 / 18-12 / 29-01 / 11-03. Tijdstip: van 12.00 tot 13.30 (incl. lunch). Locatie: Voorburg. Accreditatie: 8 punten (LV POH-GGZ). Kosten: EUR 250,-

Psychodiagnostiek

Een 3-daagse geaccrediteerde cursus psychodiagnostiek van de persoonlijkheid voor basispsychologen werkzaam binnen de psychodiagnostiek, GZ-psychologen en klinisch psychologen.

 

Eerstvolgende cursus op 29 september, 13 oktober en 3 november 2023. Locatie: Voorburg. Geaccrediteerd: 21 punten.

Vervolgtraining EMDR

In samenwerking met Psy-zo! Onderwijs organiseren we een 4-daagse vervolgtraining EMDR. Het tweede gedeelte van de EMDR opleiding is bedoeld om de cursist te leren complexe traumabehandelingen uit te voeren met behulp van EMDR.

 

Data: ntb Locatie: Voorburg. Geaccrediteerd: 28 punten.

Op dit moment geen training gepland

SCID-5-P

Een eendaagse SCID-5-P training voor basispsychologen, verpleegkundig specialisten, diagnostisch werkenden en voor GZ- psychologen, psychotherapeuten en klinischpsychologen die hun kennis willen opfrissen of aanvullen.

Eerstvolgende sessie is op 5 oktober 2023. Trainers: Jaco Wineke en Hella Bouma.

Supervisie

We bieden verschillende mogelijkheden voor supervisie op het gebied van management, psychodiagnostiek en behandeling. Neem voor meer informatie of het bespreken van de mogelijkheden contact op via voorschoten@faaspsychologie of bel 071-5426143. 

 

Informatie folder Supervisie (niet beschikbaar)

Geïnteresseerd?  Laat hier uw gegevens achter.

Opleiding formulier

Iedereen verdient het om te genieten van het leven.