Charlotte

02-2022

Ik ben een vrouw van dertig jaar, samenwonend in Leiden en nu zes jaar fulltime leerkracht in het speciaal onderwijs. Een aantal jaar geleden had ik psychische klachten en kwam ik terecht bij een psycholoog. Mijn ervaringen daar waren niet erg positief. Een paar maanden geleden, medio september 2020, had ik weer behoefte aan een psycholoog en ging ik op zoek. Mijn huisarts raadde mij Faas Psychologie aan. Ik nam contact op en alles ging heel vlot. Bij mijn vorige psycholoog was een wachttijd van wel 24 weken. Bij Faas ging alles veel sneller.

"Ik heb alle vertrouwen in mijn psycholoog."
Charlotte (30) | Leerkracht speciaal onderwijs

Na intakegesprekken en vragenlijsten had ik na 6 weken mijn eerste afspraak al staan. De psycholoog heeft mij via online sessies geholpen met mijn klachten die leken op een burn-out Ik voel mij nu weer stukken beter. Ik vond het heel fijn dat ik gebruik kon maken van de digitale omgeving Therapieland. Hierdoor kon ik direct praktisch aan de slag.

Maar waar ik eigenlijk vooral heel blij mee ben is het volgende. Ik gaf bij mijn intake aan dat ik misofonie heb en hier graag hulp bij wil. Mijn psycholoog gaf aan dat ze hier geen ervaring mee hadden (dit wist ik inderdaad al) maar dat ze wel meer informatie ging zoeken. Ze is aan de slag gegaan en heeft zich verdiept. Nu twee en een halve maand later ben ik gestart met het traject rondom misofenie. Ik ben ontzettend benieuwd hoe dit traject verloopt, maar ik heb alle vertrouwen in mijn psycholoog dat zij mij kan ondersteunen in dit zware traject.

Iedereen verdient het om te genieten van het leven.