Levi

10-2022

Ik ben bij Faas Psychologie terecht gekomen via de huisarts. Daarnaast ben ik zelf onderzoek gaan doen op het internet en Faas Psychologie sprak mij erg aan. De site zag er goed verzorgd uit, het was in de buurt en ik vond het pand erg mooi. Ik wilde ook graag snel in behandeling komen en dat kon bij Faas Psychologie. Alles bij elkaar maakte dit de juiste praktijk voor mij.
"Ik heb geleerd meer controle te krijgen over mijn gedachten."
Levi (32) | Marketing specialist
Tijdens de behandeling werd mij aangeraden om deel te nemen aan de Mindfulness Based Cognitive Therapie (MBCT) groep. Daarnaast heb ik van verschillende vrienden positieve ervaringen gehoord over Mindfulness. Ik wilde hier graag aan deelnemen, omdat ik wilde leren om me bewuster te worden van mijn gedachten en om hier meer controle over te krijgen. De MCBT-sessies vond ik erg nuttig. Dat de sessies in groepsverband waren, vond ik een fijne manier om aan de slag te gaan met mijn gedachten. Iedereen kon namelijk zijn eigen ervaringen delen en zo konden we twijfels en onzekerheden met elkaar bespreken, wat erg fijn was. De psychologen die deze sessies verzorgden waren duidelijk en helder in hun uitleg. Daarnaast creƫerden zij een open, veilige en fijne groepssfeer. Verder kreeg ik van beiden het gevoel dat we er samen uit zouden komen.
Voor mijzelf heb ik tijdens de sessies vooral geleerd om meer controle te krijgen over mijn gedachten. Hierdoor weet ik beter hoe ik met mijn gedachten om kan gaan en hoe ik ze er kan laten zijn. Dit is bereikt door het doen van verschillende mindfulness-oefeningen. Zo vond ik de oefening ‘ademruimte’ erg fijn. Deze pas ik deze nog steeds toe. Hiermee heb ik geleerd om tijd voor mijn gedachten te maken en stil te staan bij mezelf. Ik heb de mindfulness-training als zeer leerzaam ervaren en zou het zeker aanraden!

Iedereen verdient het om te genieten van het leven.