Caroline

10-2022

Al vanaf mijn puberteit heb ik last gehad van psychische klachten. Toen ik besloot om hulp te zoeken, ben ik via een vriendin van mij terecht gekomen bij Faas Psychologie. Zij had zelf ook jaren psychische problemen gehad en heeft verschillende hulpverleners gezien. Bij Faas Psychologie was haar ervaring zo fijn, dat ze dit aan mij aanraadde.

"Fijn om mijn verhaal te delen met lotgenoten"
Caroline (30) | Werkzaam in de zorg

Bij Faas Psychologie heb ik deelgenomen aan de mindfulness-groep (MBCT). De groep had een hele prettige, open sfeer. Ik voelde me vrij om mijn verhaal te delen en vond het heel fijn om anderen te spreken die soortgelijke problemen hadden. De opbouw van de training was prettig, we werden stap voor stap door het programma geholpen. Zo ben ik mij langzaam bewust geworden van de manier waarop ik met dingen in het leven omga. Maar vooral ook hoe ik hier op een andere, gezondere manier mee om kan gaan door mindfulness in te zetten.

We hebben verschillende oefeningen uitgeprobeerd, nu weet ik welke oefeningen bij mij passen en hoe ik deze ook na de training kan inzetten. De behandelaren van Faas Psychologie waren vriendelijk en open en hebben me goed verder geholpen.

Iedereen verdient het om te genieten van het leven.