Vacature Gastvrouw/ Gastheer (2)

Jan 10, 2023 | Vacature

Ben je op zoek naar een warme en betekenisvolle werkplek in de GGZ?

Faas Psychologie staat voor een exclusieve zorgbeleving. Dat houdt in dat patiënten in een prettige en veilige omgeving terecht komen en geholpen worden door hoogopgeleide en ervaren psychologen en psychotherapeuten. Voor de mensen die bij ons werken betekent dit dat we zorgen voor een prettige werkplek en een bedrijfscultuur waarin groei en ontwikkeling centraal staan.

Twee vacatures

Voor zowel onze locatie in Voorschoten als Voorburg zijn we op zoek naar een enthousiaste gastvrouw/ gastheer. Als gastvrouw/gastheer vervul je een sleutelrol binnen de organisatie en vorm je samen met de behandelaren het gezicht van Faas Psychologie.

 

“Elke dag met een warm gevoel en met veel waardering naar je werk gaan en deel uitmaken van een jong en dynamisch team dat het verschil maakt in het leven van anderen.” Ellen van der Meer – gastvrouw bij Faas Psychologie

Functieomschrijving

Als gastvouw/ gastheer zorg je voor een warm ontvangst en dat de patiënt zich thuis voelt en met een goed gevoel de deur uit gaat. Je beantwoordt praktische vragen van patiënten en ondersteunt de officemanager met administratieve taken. Samen vormen jullie het secretariaat en spelen jullie speel je een cruciale rol binnen de exclusieve zorgbeleving die we onze patiënten bieden.

Over Faas Psychologie

Faas Psychologie bestaat ruim 12 jaar en is uitgegroeid tot een dynamische instelling werkzaam in de specialistische GGZ. We staan voor een exclusieve zorgbeleving en geloven dat we dit kunnen bereiken door het bieden van een prettige werkplek. Het team bestaat uit klinisch psychologen, psychiaters, psychotherapeuten, GZ-psychologen, psychologen en een huisarts. We zijn gevestigd op het landgoed Ter Wadding te Voorschoten aan de leidseweg 557 en in Voorburg in de oude ‘Sophia-Bewaarschool’ aan de herenstraat 2.

Functie-eisen

We zoeken een energieke collega die verantwoordelijkheden naar zich toetrekt én zich onderscheidt in communicatie, professionaliteit en klantgerichtheid.

 • Je ben enthousiast, energiek en sociaal
 • Je kunt goed ‘multitasken’ en op de drukste momenten functioneer jij op je best
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bent bij voorkeur 24-36 uur per week beschikbaar

Wat we bieden

 • Een supergezellige, informele werksfeer en een fantastisch team
 • Veel afwisseling en veel ruimte voor zelfinitiatief, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
 • Een contract voor onbepaalde tijd en een marktconform salaris
 • Deze functie is ingedeeld in FWG-20 (CAO-GGZ). Het salaris is minimaal € 1604,- en maximaal € 2357,- bij een fulltime dienstverband
 • Een prettige werkplek met heerlijke koffie
 • Uitstekende parkeergelegenheid en bereikbaarheid met openbaar vervoer
 • Bedrijfsuitjes, sportmogelijkheden, maandelijkse massage, vers fruit en noten

Geïnteresseerd?

Als je geïnteresseerd bent in deze functie dan zien wij jouw reactie graag uiterlijk 1 februari tegemoet en hopen we snel kennis te maken. Je kunt je sollicitatie (voor zowel de vacature in Voorschoten als Voorburg) sturen naar voorburg@faaspsychologie.nl. Voor aanvullende informatie over de functies kan je contact opnemen via telefoonnummer 071-2195081.

Meer interessante artikelen